tárhely garancia

Garanciát vállalunk - DinaNet

Minőségi tárhely szolgáltatás, garanciával!

Tárhely garancia

Garancia szolgáltatásainkra

Hiszünk abban, hogy szolgáltatásainkat kiválló minőségben tudjuk biztosítani minden ügyfelünknek, így az Ön számára is!

Bízzon szolgáltatásainkban, garanciát vállalunk rá.

30 nap pénzvisszafizetési garancia

Gyors, megbízható és széleskörű tárhely szolgáltatást biztosítunk, és hiszünk benne, hogy Ön teljes mértékben elégedett lesz. Ha 30 napon belül úgy dönt, hogy bármilyen oknál fogva nem kíván igényt tartani bérelt tárhelyére, Ön visszakapja a szolgáltatásért fizetett teljes összeget. Nem szükséges indokolnia, 100%-ban visszautaljuk.

99.9% rendelkezésre állás

Garanciát vállaluk a 99.9%-os éves rendelkezésre állásra. Szervereink folyamatosan üzemelnek, minőségi alktrészeket és szoftvereket használunk, megbízható tapasztalt kollégák felügyelik a gépeket. Felhívjuk figyelmét, hogy csak a nem tervezett leállásokra vonatkozik. Tervezett szerver/hálózat karbantartásainkról weboldalunkról tájékozódhat. Amennyiben egy adott hónapban nem teljesülne ezen rendelkezésre állás, úgy azt a hónapot mi ingyen biztosítjuk Önek.

Bármikor felmondhatja

Bármikor megszüntetheti tárhely előfizetését, nem kell mást tennie mint jelezni ügyfélszolgálatunknak. Kérjük vegye figyelembe, hogy pénzvisszafizetésre 30 napon túl nincs lehetőség.

12 órán belül aktív tárhely

Miután megrendelése megérkezett hozzánk, úgy 12 órán belül megküldjük Önnek a hozzáféréseit, és már használhatja is tárhelyét. Amennyiben 12 órán belül nem kapja meg hozzéférési adatait, úgy az első hónapot ingyen biztosítjuk Önnek.